Diensten

Onze diensten

Fotoshoot

Event Fotografie

Bruiloft Fotografie

Video Recording

Wij van One Touch Photography voorzien jou van een persoonlijke-, groeps- of zwangerschaps fotoshoot. Wil je deze speciale ervaring aangaan met ons? Wij horen het graag!

Fotoshoot vanaf 4 uur: €400,-

One Touch Photography op jou evenement? Voel je vrij om ons te benaderen voor meer informatie. Wij zullen ons best doen om de meest onvergetelijke momenten voor jou vast te leggen!
Prijs in overleg

Wil jij jou bruiloft voor altijd vastleggen? Huur ons in voor de meest bijzondere beeld opnames van jou bruiloft! Benader ons voor meer informatie en mogelijkheden!

Prijs in overleg

Graag liever een video opname? Wij staan graag voor jou klaar om zorgvuldig de beste beeldopnames voor jou vast te leggen. Neem snel contact met ons op voor meer informatie!

Videoshoot vanaf 5 uur: €550,-

Referenties

Dank jullie wel One Touch Photography! Eigenlijk was het eerder een eer voor mij om zo een lieve en zorgzame team in ons midden te mogen hebben.

Diana G.

One Touch Photography, jullie maken mooie professionele foto’s en letten op elk detail. Zelfs als je denkt dat je er iets bij wenst, dan heeft One Touch Photography het al gedaan. De kleur en de belichting, alles is perfect. Als ik weer iets heb dan kies ik zeker weer voor jullie. Prachtig! Ga zo door!

Shama