Over ons

Nieuwe beelden nodig?

Neem contact met ons op en maak snel een afspraak.
Wij staan jou graag te woord om al jou vragen te beantwoorden!

Over ons

Vanaf 2014 zijn wij al actief binnen de fotografie en zijn sinds 2014 erg aan het uitbreiden geweest vanuit de grote vraag die wij sinds dien ontvangen van onze klanten binnen vele gelegenheden als bruiloft fotografie, evenementen, persoonlijke- en groeps-fotoshoots en meer. One Touch Photography is constant on the move en zet zich in om ook in het buitenland actief te zijn voor opdrachten. Wij zijn nooit uitgeleerd dus uit de passie voor fotografie en filmografie blijven wij onszelf bijscholen om zo het optimale resultaat te leveren voor onze klanten.

Oprichter One Touch Photography
Perdiep Jethoe, is de oprichter van One Touch Photography. Perdiep is vanaf augustus 2014 al veelal te vinden achter de camera. Sinds die tijd is hij begonnen zijn hobby om te zetten tot een vak als fotograaf. Hij heeft zo van zijn passie zijn werk gemaakt. Maar dit is niet waar alles begon voor Perdiep. Hij was namelijk voor die tijd al 23 jaar actief als cameraman. Perdiep voorziet zijn klanten om die reden ook van totale media gelegenheden als fotograaf en als videograaf om zoveel mogelijk de meest bijzondere momenten vast legt.

Waarom kiezen voor 1touch?

Altijd beschikbaar

Omdat wij van 1 Touch Photography, bestaan uit een team, hebben wij de gelegenheid ons breed in te zetten om uw wensen tegemoet te komen.

Kwalitative oplevering

Van ons kan je verwachten dat er goed werk wordt geleverd met een spoedige oplevering in kwalitatieve waarde.

Goed tarief

Ons tarief voor filmwerk is al vanaf €550,- Voor foto opdrachten op een bruiloft of evenement is vanaf €350,- Vragen? Benader ons. 

Eigen stijl

Wij van One Touch Photography hebben vanuit vele elementen van ervaring, een eigen unieke stijl van fotografie ontwikkeld.

Dank jullie wel One Touch Photography! Eigenlijk was het eerder een eer voor mij om zo een lieve en zorgzame team in ons midden te mogen hebben.

Diana G.

One Touch Photography, jullie maken mooie professionele foto’s en letten op elk detail. Zelfs als je denkt dat je er iets bij wenst, dan heeft One Touch Photography het al gedaan. De kleur en de belichting, alles is perfect. Als ik weer iets heb dan kies ik zeker weer voor jullie. Prachtig! Ga zo door!

Shama